Hedvig Wessel


Hedvig Wessel
FRIKJØRING

Hvilke produkter fra Silva bruker du, og hvordan hjelper de deg i treningen? 
Jeg liker virkelig Trail Running Free på grunn av vekten. Det er lykten jeg bruker mest i hverdagen. Når jeg går skiturer på kvelden eller trenger et kraftigere lys, bruker jeg Exceed fordi den er sterkere. Den er perfekt når jeg trenger et bredere lys. 

Hvordan overvinner du utfordringer når du trener og konkurrerer?
Jeg prøver å alltid fokusere på det positive. Jeg elsker utfordringer fordi det driver meg fremover. Selv om de kan være vonde prøver jeg å nyte smerten og bruke den som motivasjon. For når det er vondt, vet jeg at jeg blir bedre. Når jeg ser eller møter en utfordring, vet jeg at det er en del av treningen for å gjøre meg bedre. Jeg bruker derfor energien min til å tenke positivt om utfordringen og finne måter å overgå den på best mulig måte.

Vad är du mest stolt över i sin karriär så här långt?
När det gäller tävlingar så är det definitivt segern vid Mozart100 i år (2021) när jag startade i Ultra Trail World Tour för första gången. Det var en fantastisk upplevelse och ett riktigt gåshudsögonblick när jag korsade mållinjen i hjärtat av Salzburg som etta. Som tillägg till det är jag stolt över allt jag redan har sett, de vardagliga stunderna i bergen som inte alla får uppleva och att jag aldrig tappat glädjen för bergen trots alla tävlingar och åtaganden.

Vilka mål har du för 2022?
Nästa år skulle jag vilja utveckla mig själv ytterligare som ultralöpare, lära av de bästa och skaffa mig ytterligare erfarenhet på internationella tävlingar. Jag vill komma lite närmare min stora dröm, motivationen är stor.

det finns alltid mer att upptäcka

Gustav Bergman

ORIENTERING

Hedvig Wessel

FREERIDE SKIING

Tove Alexandersson

ORIENTERING & SKIDORIENTERING