PROBLEM MED BUBBLOR

Silva återkallar defekta Arc- och Spike-kompasser med bubblor
ÅTERKALLAR KOMPASSER MED BUBBLOR

Silva återkallar defekta Arc- och Spike-kompasser med bubblor i kompasskapseln. Vi uppmanar därför dig som upptäckt bubblor i din Arc- eller Spike-kompass att kontakta din återförsäljare, eller om du köpt den på silva.se att kontakta silvasales@silva.se

Vi ber om ursäkt för eventuellt strul

Vissa produktionsbatcher av Arc- och Spike-kompasserna har visat sig vara defekta med bubblor i kompasskapseln. Därför har vi valt att stoppa alla leveranser av dessa modeller och uppmanar kunder som köpt en defekt kompass att lämna tillbaka den hos sin återförsäljare, eller om produkten är köpt på silva.se att kontakta oss.

Vi har investerat mycket tid i Arc- och Spike-serierna – gjort intervjuer och undersökningar bland orienterare, testat och utvecklat vidare. Därför är det extra beklagligt att vi nu upptäckt kvalitetsproblem som leder till bubblor och ibland läckage i kompasskapseln. Vi håller nu tillsammans med vår producent på att åtgärda våra brister med ambition att kunna leverera de absolut bästa kompasserna framåt.

Vi uppmanar dig som upptäckt bubblor i din Arc- eller Spike-kompass att kontakta din återförsäljare eller om du köpt kompassen på silva.se att mejla vår kundtjänst på silvasales@silva.se.