turn night into day

Upptäck Spectra, en extraordinär pannlampa från Silva. Med 10 000 lumen har du mer än tillräckligt med ljus för att ge allt du har i din sport. Spectra ger dig mer ljus, fler träningstimmar, högre hastighet, ännu mer adrenalin och dedikation och såklart mer skoj. Låt Spectra bli din guide i mörkret och gör den här säsongen till din ljusaste årstid.

SPECTRA BY SILVA

Välj din spectra

Spectra A för action eller Spectra O för orientering

Spräng gränserna med det perfekta ljuset för nattorientering i hård konkurrens, toppturer långt bortom solnedgången, snabb stigcykling i teknisk terräng, nervkittlande endurokörning i mörkret, lekfull friåkning på snöskoter i djup lössnö och andra extrema sporter som lockar med känslan av adrenalin.

10 000 LUMEN

Spectra förvandlar natt till dag. Det här är pannlampan som levererar ofattbart ljus på 10 000 lumen från 8 kraftfulla LED-ljus, förpackad i en stilren och intuitiv design.

1000 anledningar

Spectra är ett resultat av avancerad ingenjörskonst, en pannlampa som ger dig lika mycket ljus som flera bilar. Det ger dig 1000 anledningar – och kanske ännu fler – att ägna dig åt din passion med spektakulärt ljus.

100% ENGAGEMANG

Utmana dina gränser med det perfekta ljuset från Spectra och få fler träningstimmar, mer fart, mer adrenalin och ännu mer kul förstås.

10 tillbehör

Det finns 10 tillbehör och accessoarer för din Spectra, vilket gör den här pannlampan flexibel för alla möjliga aktiviteter. Bland accessoarerna finns fjärrkontroll, GoPro-fäste, hjälmfäste, batteriväst, huvudställning och många fler.

1 pannlampa

Tillägna din passion ofattbart ljus. Låt Spectra bli din guide i mörkret och gör den här säsongen till din ljusaste årstid. Förvandla natt till dag med Spectra by Silva och 10 000 lumen.

TURN NIGHT INTO DAY

VAD ÄR SKILLNADEN?

Spectra A för action, eller Spectra O för orienteering

Båda modellerna ger dig samma extraordinära 10 000 lumen, men levereras med olika accessoarer så att du kan ge allt du har i din sport.

Spectra ACTION

Spectra A (action) är pannlampan för sporter med maxad fart, till exempel enduro, snöskoter, downhillcykling och skidåkning. Följande accessoarer ingår:

• Spectra 96 Wh battery
• Spectra Bar Mount
• Spectra Helment Mount
• Spectra Remote Control
• Spectra Extension Cable
• Spectra Charger

Spectra ORIENTEERING

Spectra O (orienteering) är pannlampan för nattorientering samt traillöpning, och kombineras med accessoarer specifikt anpassade för dig som vill korsa målsnöret först av alla:

• Spectra 96 Wh battery
• Spectra Head Mount
• Spectra Remote Control
• Spectra Charger

10 Accessories

Spectra är designad för att användas till många olika sporter och det är enkelt att växla mellan de olika accessoarer och fästen som ingår i serien. Batteriet kan bäras på flera olika sätt tack vare olika tillbehör och kablar, vilket gör att du kan fokusera på din sport. Välj mellan 10 olika accessoarer.

6. GoPro mount

7. Helmet mount

8. Battery 96 Wh

9. Remote control

10. Double Battery Connector

LÄR DIG MER

Vill du djupdyka ner i all info om batteri, brinntid och egenskaper?

LÄS ARTIKEL