Gustav Bergman

Gustav Bergman

Orientierungslauf

Warum hast du dich für SILVA als Partner entschieden?SILVA war schon immer mein bevorzugter Hersteller von Rennkompassen für den Orientierungslauf, und da SILVA Partner des schwedischen Orientierungslaufverbandes und der schwedischen Nationalmannschaft ist, hatte ich im Laufe der Jahre engen Kontakt sowohl zu den Produkten als auch zu den Menschen bei SILVA die dahinterstehen, dadurch wurde es für mich eine ganz natürliche Wahl die Partnerschaft einzugehen. Ich freue mich sehr, ein Teil der SILVA-Familie zu sein!

Gustav OM SPIKE JET

När använder du Spike Jet?
Spike Jet använder jag till allt vad gäller orientering: träning, tävling, på dagen, på natten - allt från noggrann orienteringsträning till långturer med skidor på fjället.

Vad tycker du om Spike Jet?
Spike Jet är riktigt skön kompass som ligger fint i handen tycker jag. Jag tänker aldrig på att jag har den när jag springer, utan den bara finns där, alltid med och redo att användas!

Vem skulle du rekommendera Spike Jet till?
Spike Jet är grym om du vill ha en linjalkompass som ändå är liten och smidig - perfekt för tävlingsorientering!

Gustav OM SPECTRA O

När använder du Spectra O?
Spectra O är min go-to lampa när det kommer till nattorientering, speciellt när det kommer till tävling. På träning vill jag ibland utmana mig och använda en svagare lampa - Spectra lyser upp skogen för bra för att det ska bli svårorienterat!

Vad tycker du om Spectra O?
Spectra O har allt jag vill ha i en pannlampa - grymt ljus, och skön sele och huvudställning!

Vem skulle du rekommendera Spectra O till?
Spectra O är till för dig som vill ha det ljust när det är mörkt - så enkelt är det. 

Hur tränar du när det inte är säsong?
Säsongen utan tävlingar innebär att det är säsong för att träna, så den här delen av säsongen innebär en stor träningsbelastning för mig! Det blir mest löpning förstås, både på vägar och off trail. En bra mix med både träningsansträngning och löpunderlag (och dagsljus...)

Vilket är ditt bästa ögonblick från laget under föregående året som du tar med dig till det nya året?
Att bara välja ett ögonblick är omöjligt! När jag tänker tillbaka på 2021 försöker jag njuta av varje ögonblick och vara tacksam för att jag har möjligheten att vara en professionell idrottare och göra det jag älskar varje dag!

Es gibt immer mehr zu entdecken

Philipp Ausserhofer

ULTRA-RUNNING

Mimi Kotka

ULTRA-TRAIL & SKY RUNNING

Ida Nilsson

TRAILRUNNING