THE LIGHT EXPERIENCE

Lys upp natten och optimera varje gram med Smini, pannlampan med perfekt balans mellan vikt och ljusstyrka. Med en vikt från endast 38,5 gram och 250 lumen kommer denna pannlampa aldrig att tynga ner dig. Håll dig stark och säker vid traillöpning, lättviktsvandring och lopp. Låt Smini bli din pålitliga följeslagare.

Optimera varje gram med
en trygg och säker känsla

Smini är Silvas lättaste pannlampsserie med en vikt på endast 38,5 gram (Smini Fly) i en storlek som ryms i din handflata. Med sina 250 lumen och funktionella design är Smini en pålitlig och lätt följeslagare under dina dagliga löprundor, och den perfekta backuplampan under tävlingar och äventyr.

Utvecklad med ultralöparen
Philipp Ausserhofer

Idén till Smini-pannlampan kom från ultralöparen och Silva-atleten Philipp Ausserhofer, som önskade en "Silva Mini" – en kompakt reservlampa för ultralopp, som även kan användas för dagliga löprundor och lättviktsvandringar. Resultatet: de minimalistiska pannlamporna Smini och Smini Fly, tillgängliga i svart, rosa och mintgrönt.

MILJÖMEDVETEN DESIGN

Smini är vårt första steg på vår resa att designa helt cirkulärt och är en helt modulär pannlampa. Smini kommer med två olika pannband (3 mm och 15 mm) för att passa olika aktiviteter och användare. Pannlampan är lätt att montera isär vid slutet av sin livscykel och har en QR-kod där du lätt får tillgång till produktinformation. Lamphuvudet och pannbandet är tillverkade av återvunnet material. 

ISPO Award-vinnare

"Silva har lyckats packa in en mängd funktioner i denna lilla pannlampa, vilket gör den intuitiv att använda och enkel att hantera på stigen. Vi älskade även den fräscha designen, det miljömedvetna materialvalet och den moderna färgpaletten på Smini Fly." 

– ISPO-juryn 


250 lumen med mörkerseende

Smini-serien har en ljusstyrka på 250 lumen och funktionerna Silva Intelligent Light, ett rött LED-ljusläge som bevarar ditt mörkerseende, och ett superlågt läge på 10 lumen som sparar batteri.


Smarta funktioner

Smini-pannlampan har en stor på-av-knapp som är lätt att använda även med handskar. Den har en batteriindikator med fyra nivåer och en låsfunktion för att spara batteri. Smini är även vattentät enligt IPX5 och laddningsbar med USB-C. 

Minimalistisk och superlätt

Smini Fly väger endast 38,5 gram och Smini 53 gram, båda i en storlek som ryms i din handflata, med antingen ett 3- eller 15-mm brett pannband.

DET FINNS ALLTID
MER ATT UPPTÄCKA