Gustav Bergman

Gustav Bergman

Orienteering

Varför valde du SILVA som partner?
SILVA har alltid varit min föredragna tillverkare av tävlingskompasser för orientering, då SILVA är partner till svenska orienteringsförbundet och svenska landslaget har jag haft nära kontakt med både produkterna och människorna hos SILVA genom åren. Det gör ett partnerskap till ett naturligt val för! Jag är väldigt glad över att vara en del av SILVA-familjen!

Har du några specifika råd när det kommer till att träna i mörkret?
Hitta din komfortzon! Jag kämpade länge med att kunna njuta av att springa i mörkret, men efter att ha tänjt på mina gränser och vant mig vid det, finner jag nu ett slags lugn i att springa ensam i skogen med bara pannlampan som sällskap!

Hur tränar du när det inte är säsong?
Säsongen utan tävlingar innebär att det är säsong för att träna, så den här delen av säsongen innebär en stor träningsbelastning för mig! Det blir mest löpning förstås, både på vägar och off trail. En bra mix med både träningsansträngning och löpunderlag (och dagsljus...)

Vilka produkter från Silva använder du och vad gillar du mest med dem?
Jag använder många produkter, men framför allt så tävlar jag med en SPIKE JET-kompass under mina orienteringslopp. Jag gillar verkligen också TRAIL SPEED-pannlampan – perfekt för träningspass under vintern!

Vilket är ditt bästa ögonblick från laget under föregående året som du tar med dig till det nya året?
Att bara välja ett ögonblick är omöjligt! När jag tänker tillbaka på 2021 försöker jag njuta av varje ögonblick och vara tacksam för att jag har möjligheten att vara en professionell idrottare och göra det jag älskar varje dag!

det finns alltid mer att upptäcka

Gustav Bergman

ORIENTERING

Hedvig Wessel

FREERIDE SKIING

Tove Alexandersson

ORIENTERING & SKIDORIENTERING