Strive Light Black

Ny design. Fler storlekar. Bättre passform.

Spring snyggt och bekvämt

Låt löparvästen Strive Light Black bli din vän när du springer. Med en stilren design, smarta funktioner och fri rörelsefrihet kommer ni tillbringa många mil tillsammans oavsett om ditt mål är att bli en snabbare löpare eller om du springer för hälsans skull. 

Utvecklad tillsammans med ultralöpare

Strive Light Black har utvecklats i samarbete med ultralöpare för att säkerställa både känsla och funktionalitet. Löparvästen är tillverkad av material i 3D-mesh för att skapa optimal ventilation och fukttransport. För att du ska känna dig extra säker under dina träningspass har ryggsäcken ett fäste för att fästa en säkerhetslampa på baksidan och en av remmarna har en integrerad visselpipa. Utöver detta finns det reflekterande detaljer både fram och bak för att göra dig extra synlig i mörkret.

Optimal passform

Välj mellan Strive Light Black 5 liter eller Strive Light Black 10 liter beroende hur mycket du vill få plats med. Dessutom kommer Strive Light Black i tre storlekar: XS/S, M, L/XL, för optimal passform.

Båda modellerna kommer med ett stort antal fickor och fack, inklusive batterificka, plats för vätskeblåsa, öppningar för vätskeslang och kablar samt en nyckelkrok i en av fickorna. En ny funktion är bakfickan med dubbla öppningar, som gör att du snabbt och enkelt kan packa undan till exempel jacka och handskar. En av fickorna är väderskyddad och lämplig för t.ex. nycklar eller telefon

Strive Light Black 5

Strive Light Black 5 är en löparväst med 5 liter packningsvolym och 2 Soft Flask 240 ml som ingår. När varje gram räknas, välj den lätta och smidiga löparvästen Strive Light Black 5.

• 5L packningsvolym
• Ultralätt
• Unik svart design
• Vikt: XS/S: 220g, M: 239g, L/XL: 251g

• Pris: 799 kr

Strive Light Black 10

Strive Light Black 10 är en löparryggsäck med 10 liter volym och kompressionsremmar. Perfekt när du behöver lite extra packningsutrymme. 2 Soft Flask 240 ml ingår.

• 10L packningsvolym
• Kompressionsremmar
• Unik svart design
• Vikt: XS/S: 265g, M: 292g, L/XL: 306g

• Pris: 999 kr

Gott om förvaring

Båda Strive Light Black-löparvästarna har ett stort antal fack, inklusive ett batterifack, en avsedd plats för vätskeblåsan samt fästen för slangen (alternativt batterikabeln) och en hake där du kan fästa dina nycklar.

Ryggfacket har dubbla ingångar vilket gör det enkelt att nå jackan från båda sidor utan att behöva stanna till när du springer.

Ergonomisk med reflexdetaljer

Tillverkad i ett luftigt mesh som andas för att säkerställa optimal ventilation. Perfekt när du vill hålla dig sval under dina mest krävande träningspass samt undvika att bli våt nära inpå kroppen. Huvudfacket är tillverkat i stretchmaterial så du enkelt kan ta med dig rena kläder.

Båda löparvästarna har flera reflexdetaljer så du syns bättre under de mörkaste vintertimmarna.

Smarta funktioner

Strive Light Black har flera smarta funktioner. Däribland vätskehållare i bröstfickorna som passar både de två inkluderade Soft Flask 240 ml samt till Soft Flask 500 ml. Det finns även ett särskilt avsett utrymme med krok för vår vätskeblåsa Hydration Reservoir V 1L samt smidiga fästen för slangen.

Strive Light Black

Ny design. Fler storlekar. Bättre passform.