Våra olika modeller

Vi hjälper dig hitta rätt ljus efter dina behov

Det rätta ljuset

Vi vet; ibland känns soluppgången för sen och solnedgången för tidig. Men låt inte mörkret stoppa dig från att göra det du längtar efter allra mest. Hitta din pannlampa och fortsätt att göra det du älskar oavsett tid på dygnet.

De olika modellerna

Behöver du hjälp med att hitta din ultimata pannlampa? Vi har många olika modeller som passar för olika aktiviteter och preferenser. Börja med att bestämma vad du ska använda den till, terrängen den ska lysa upp och hur lång tid per tillfälle du vill att den ska lysa.

Utifrån dina önskemål kan vi rekommendera dig den pannlampa som passar bäst för dig.

SPECTRA

Extremsporter kräver en extrem pannlampa. Med sitt kraftfulla ljus på 10 000 lumen förvandlar Spectra natt till dag och ger dig fler träningstimmar, mer dedikation, högre hastighet och mer adrenalin. Spectra finns i två modeller: Spectra A, designad för actionsporter som skidåkning, MTB, enduro och snöskoter, och Spectra O för nattorientering och traillöpning. En pannlampa som hjälper dig utmana dina gränser.

Exceed

Älskar du känslan av fart och adrenalin? Att det går så snabbt att du balanserar precis på gränsen till att tappa kontrollen? Då är Exceed rätt pannlampa för dig! Den låga vikten gör den optimal för sporter som stigcykling och skidåkning utför, samtidigt som den är tillräckligt kraftfull så att du kan bli ännu snabbare.

Trail Speed

Att bara välja en aktivitet är svårt. Och kanske också lite tråkigt. Ena dagen vill du springa, andra dagen vill du cykla. Eller gå topptur eller åka längdskidor. Förmodligen vill du dessutom träna för att bli bättre på dina sporter. Trail Speed är vår mest ikoniska pannlampa med en perfekt mix av ljus, batteritid och vikt. Den här pannlampan är perfekta för dig som multi-atlet, den kommer guida dig oavsett ditt äventyr.

Cross Trail

Cross Trail är en ultimat pannlampa som passar till mycket; löpning, cykling och längdskidåkning. Den här pannlampan kan du ha på huvudet, på din hjälm eller på ditt cykelstyre. Dessutom så har batteriet en generös brinntid. Cross Trail 5 Ultra är den officiella pannlampan för Nattvasan och rekommenderas av Vasaloppet.

Trail Runner

Löpning innebär olika saker för olika människor. Du kan springa för att hålla formen, för att vinna medaljer eller för gemenskap och välgörenhet. Kanske springer du mot ett mål, för att du älskar känslan eller för att koppla av och stressa ner. Trail Runner är pannlampan för dig som springer, oavsett ditt varför.

Explore

Explore är skapad för äventyr på land och till sjöss. Utforska, upptäck och äventyra. Om du älskar att klättra, paddla kajak, vandra eller älskar att uppleva andra äventyr så kan du vara säker på att Explore är för dig.

Scout

Scout är det perfekta sällskapet på hikes, campingutflykter och äventyr utomhus. Kanske behöver du kunna läsa karta i mörker, kanske planerar du att vara ute i flera dygn. Scout går att använda med Silvas uppladdningsbara hybridbatteriet och alkaliska batterier. Välj en Scout och packa för ditt äventyr.

Hitta din pannlampa

När du är ute i mörkret vill vi att din pannlampa ska kännas som en naturlig del av dig själv.

Läs mer

Vår pannlamps­filosofi

Vi har funnits sedan 1930-talet och med all erfarenhet har vi lärt oss mycket om pannlampor. Så här tänker vi när vi designar våra pannlampor.

Våra olika modeller

När du är ute i mörkret vill vi att just din pannlampa ska kännas som en naturlig del av dig själv. Här är en översikt över våra olika pannlampor.

Fördelar med Silvas ljus

Optiken i alla våra pannlampor har Silva Intelligent Light vilket optimerar ljusbilden, samtliga multilampor har även flexibiliteten med Silva Flow Light.