Våra olika modeller

Vi hjälper dig hitta rätt ljus efter dina behov

Det rätta ljuset

Vi vet; ibland känns soluppgången för sen och solnedgången för tidig. Men låt inte mörkret stoppa dig från att göra det du längtar efter allra mest. Hitta din pannlampa och fortsätt att göra det du älskar oavsett tid på dygnet.

De olika modellerna

Behöver du hjälp med att hitta din ultimata pannlampa? Vi har många olika modeller som passar för olika aktiviteter och preferenser. Börja med att bestämma vad du ska använda den till, terrängen den ska lysa upp och hur lång tid per tillfälle du vill att den ska lysa.

Utifrån dina önskemål kan vi rekommendera dig den pannlampa som passar bäst för dig.

free-serien

När vi designade pannlampan Free ville vi skapa mer av mindre. Färre sladdar, mindre krångel och mer ljus från en mindre lampa. Utmaningen krävde att vi tänkte nytt och skapade helt nya innovationer, och resultatet är den nya pannlampserien Free. Vi har tagit bort allt som var onödigt och gjort allt som var bra ännu bättre. Silva Free är en pannlampa med mer komfort, mer ljus och mer mångsidighet. En global innovation med större användning och mer flexibilitet. 

SPECTRA

Extremsporter kräver en extrem pannlampa. Med sitt kraftfulla ljus på 10 000 lumen förvandlar Spectra natt till dag och ger dig fler träningstimmar, mer dedikation, högre hastighet och mer adrenalin. Spectra finns i två modeller: Spectra A, designad för actionsporter som skidåkning, MTB, enduro och snöskoter, och Spectra O för nattorientering och traillöpning. En pannlampa som hjälper dig utmana dina gränser.

Trail Runner free

Löpning innebär olika saker för olika människor. Du kan springa för att hålla formen, för att vinna medaljer eller för gemenskap och välgörenhet. Kanske springer du mot ett mål, för att du älskar känslan eller för att koppla av och stressa ner. Trail Runner är pannlampan för dig som springer, oavsett ditt varför.

Cross Trail

Cross Trail är en ultimat pannlampa som passar till mycket; löpning, cykling och längdskidåkning. Den här pannlampan kan du ha på huvudet, på din hjälm eller på ditt cykelstyre. Dessutom så har batteriet en generös brinntid. Cross Trail 5 Ultra är den officiella pannlampan för Nattvasan och rekommenderas av Vasaloppet.

Explore

Explore är skapad för äventyr på land och till sjöss. Utforska, upptäck och äventyra. Om du älskar att klättra, paddla kajak, vandra eller älskar att uppleva andra äventyr så kan du vara säker på att Explore är för dig.

Scout

Scout är det perfekta sällskapet på hikes, campingutflykter och äventyr utomhus. Kanske behöver du kunna läsa karta i mörker, kanske planerar du att vara ute i flera dygn. Scout går att använda med Silvas uppladdningsbara hybridbatteriet och alkaliska batterier. Välj en Scout och packa för ditt äventyr.

GÖR VÅRT TEST

Hitta rätt pannlampa för dig!

Hitta den ultimata pannlampan för dina aktiviter och behov, skapat av våra experter.

STARTA TEST

Vår pannlamps­filosofi

Vi har funnits sedan 1930-talet och med all erfarenhet har vi lärt oss mycket om pannlampor. Så här tänker vi när vi designar våra pannlampor.

Våra olika modeller

När du är ute i mörkret vill vi att just din pannlampa ska kännas som en naturlig del av dig själv. Här är en översikt över våra olika pannlampor.

Fördelar med Silvas ljus

Optiken i alla våra pannlampor har Silva Intelligent Light vilket optimerar ljusbilden, samtliga multilampor har även flexibiliteten med Silva Flow Light.