Vinterlöpning

Fortsätt springa i vinter

Gör vinterns löpning säkrare och roligare

Lys upp vägen framför dig med en löparpannlampa från Silva och spring genom hösten med perfekt ljus. Sätt på dig en Strive löparväst med precis det utrymme du behöver för att packa med en extra jacka, ett par handskar, din favoritenergi och kanske ett extra batteri till din pannlampa om du planerar för ett långpass. 

Våra pannlampor och Strive löparvästar passar perfekt tillsammans för all din löpning i vinter. Det blir både säkrare och roligare!

Trail Runner Free 2

Trail Runner Free 2 är en lätt och smidig pannlampa för alla som älskar att springa. Dess egenskaper och ljusbild är optimerade för löpning och tack vare Free Technology så slipper du irriterande sladdar.

nu med 550 lumen 

Med 2:a generationen av Trail Runner Free har kylningen optimerats med hjälp av en kraftigare kylare, vilket medför att lampan kan leverera upp till 550 lumen (beroende på batterityp) samtidigt som den behåller sin smidighet. Våra ultralöpare har varit en viktig del av utvecklingsarbetet och löpning har varit i fokus i utvecklingen av varje liten detalj på lamporna.

GUIDE

PANNLAMPSGUIDEN

Vi har ett brett utbud av pannlampor för alla dina aktiviteter och preferenser. Den här guiden är din hjälp att hitta ditt bästa ljus och din partner för alla dina kommande äventyr.

Läs guiden

STRIVE ULTRA LIGHT

Vår allra lättaste och smidigaste löparväst Strive Ultra Light finns nu i två nya färger – blå och röd.

FREE
THE
ENERGY