365 dagar med silva

365 dagar definierar året
525600 minuter med potentiellt äventyr

Vi vill hjälpa till att uppskatta utomhusaktiviteter ännu mer. En del, som vår vän och ambassadör Philipp Ausserhofer, är mer motivierade än andra. Han är inte bara en professionell ultra-runner, utan också en stor entusiast av utomhusaktiviteter och berg. I den här filmserien, får vi följa med när Philipp delar med sig av sin passion för de olika aktiviteterna som han tycker allra mest om och inspirerar oss till fler äventyr. 365 dagar om året. Följ med och låt dig bli inspirerad. Låt det nya året bli ditt år av 365 stora och små äventyr.

philipp Ausserhofer

@theflyingflip


Vad betyder livet i bergen för dig?
Bergen är frihet för mig och ger mig möjlighet att gå
min egen väg och upptäcka och äventyra. Det här är min lekplats, det är här jag känner mig som mest levande.

Varför valde du Silva?
För att jag kan lita på Silva: Silva har följt med mig på mina mest krävande äventyr under flera år och har lyst upp stigen framför mig och hjälpt mig framåt när det varit som allra tuffast.

Vad inspirerar dig inför alla dina tävlingar, äventyr
och din strävan att bli bättre?
Jag har en omättlig längtan efter äventyr, en önskan
om frihet och jag söker hela tiden efter mina gränser och vad som finns där bakom och svar på frågan om hur mycket jag kan utmana dem och om de egentligen finns. Det är den sanna glädjen att springa, att snabbt förflytta mig i en tekniskt krävande terräng för att upptäcka ännu mer.

Vad är du mest stolt över i din karriär hittills?
När det kommer till tävlingar så är det min vinst i Mozart100 detta år (2021) när jag gjorde min premiär i Ultra Trail World Tour. Det var en otrolig upplevelse och att få korsa mållinjen först av alla i Salzburg gav mig gåshud. Men jag är också stolt över allt jag varit med om och alla mina vardagsögonblick i bergen som jag är tacksam att få uppleva och som många andra bara drömmer om. Jag tröttnar aldrig på allt det fantastiska som bergen ger mig trots alla tuffa tävlingar och krav.

Vad har du för mål för 2022?
Nästa år vill jag utvecklas ännu mer som ultralöpare. Jag vill lära från de bästa och få ännu mer erfarenhet från internationella tävlingar. Jag vill komma närmre min stora dröm. Motivationen är stor.