Vår filosofi

Enkelhet, framför allt

Designade för äventyr

Ryggsäckarna och västarna från Silva är designade för rörelse och äventyr och är tänkta att användas mycket och ofta. Framförallt ska de vara enkla att använda. Alla detaljer, fickor och egenskaper är utvecklade för att vara flexibla och underlätta för dig så att det blir enklare att packa. Våra produkter ska hjälpa dig att röra dig bekvämt, att packa vattentätt och hålla för flitig användning.

Bekvämt och intuitivt

En ryggsäck eller väst från Silva sitter skönt på kroppen även när den är välfylld med det du behöver och du är i full fart framåt. Tack vare våra ambassadörer och atleter får vi värdefull feedback så att vi konstant kan utveckla våra produkter.

Lätt och slitstarkt

Våra produkter används både för vardagsäventyr och storslagna upplevelser. Spring snabbt och långt med löparvästarna, packa vattentätt på båten i våra dry bags, cykla eller åk skidor med våra vätskebälten. Materialvalen är anpassade för den aktivitet som väskan är gjord för vilket exempelvis innebär att våra dry bags är slitstarka och våra löparvästar är ventilerande med optimal fukttransport.

Vattentätt

Med våra produkter kan du packa vattentätt och hålla din packning i torrt och tryggt förvar. Välj en dry bag i den storlek du behöver för att hålla borta både smuts och väta eller sätt på dig ryggsäcken utan att behöva ta hänsyn till ruskigt väder.

Upptäck Strive-familjen

Hitta rätt löparväst, ryggsäck eller bälte för dig.

Packa för löpning

När du ska ut och springa är det viktigt att packa lätt och rätt i ett bälte, en väst eller en ryggsäck med tillgång till allt du behöver, även när du är mitt i steget.

Vår filosofi

Ryggsäckarna och västarna från Silva är designade för rörelse och äventyr