Packa vattentätt

Håll prylarna torra

Packa smart och vattentätt

Du vet att det där extra batteriet till pannlampan som du just nu behöver ligger nedpackat någonstans, men du minns inte var. Du känner hur solen bränner mot din hud mellan de ljumma vindarna, men ditt solskydd ligger längst ner i den stora väskan. Och hur var det nu med den där regnjackan som du behöver nu när regnet öser ner?

Packa smart, lätt och torrt med färgkodade och vattentäta dry bags. Silvas slitstarka och mjuka dry bags, som rymmer från 3 liter upp till 48 liter beroende på modell, håller fukten borta även när vågorna sköljer över dig som bäst. Håll koll på dina prylar och hitta det du behöver snabbt och enkelt!

Dry bags I 100% återvunnen polyester

Välj rätt serie

Välj den dry bags-serie från Silva som passar dig allra bäst. R-Pet Dry Bags finns i 3, 6, 12, 24 och 36 liter och är tillverkade i 100% återvunnet material som är både lätt och slitstarkt. De mjuka packpåsarna är färgkodade beroende på storlek så att du kan hålla koll på vad du packat vart. Mobilen och solskyddet i packpåsen på 3 liter och så strumporna tillsammans med torra underställ och skalplagg i packpåsen på 12 liter. I de större dry bagsen kan du få ner regnkläder, stövlar, eller annat du behöver hålla torrt och skyddat.

Inbyggd ventil för smartare packning
Packpåsarna i serierna TPU och TPU-V är våra mest slitstarka dry bags och det genomskinliga materialet möjliggör att du ser vad som finns i dem. Modellerna i TPU-V har en inbyggd ventil så att du kan pressa ur luften ur din packpåse och packa extremt kompakt på en trång yta. Dessa dry bags är för dig som verkligen vill maximera utrymme!

Serien 70D, gjorda i slitstark nylon, har ännu tydligare färgkodning så du hittar rätt dry bag ännu snabbare.

Att packa mjukt är att packa smart

Att packa mjukt är överlag ett smidigare sätt att packa på i din båt jämfört med att använda hårda väskor. Allt som är mjukt är enklare att stuva undan.

Silvas dry bags är gjorda för alla tillfällen då du vill packa vattentätt. I kajaken, på båten eller kanske till vandringsturen de gånger du har stadig mark under fötterna. Börjar det ösregna under vandringen eller snöa under skidturen så håller du dina prylar torra i ryggsäcken och du behöver aldrig oroa dig över blöt packning som tynger dig.

Dessutom kan du packa både ofta och länge med våra dry bags eftersom de är extra slitstarka.

Hacks för din dry bag

Kreativa användningsområden

Vi har utvecklat våra dry bags för smart och smidig packning men vi får tips från våra kunder om fler finurliga användningsområden. På samma sätt som en dry bag håller vatten ute, så kan den också användas för att hålla vatten inne. En användare visade oss hur hon använde sin minsta dry bag som en vattenskål till sin hund en varm sommardag.

En annan användare fyllde sin dry bag med luft och använde den som flytkraft när han simmade över ett större vattendrag. Efteråt kan du packa blöta badkläder eller handdukar i din dry bag så hålls fukten borta från annat i din packning! Detta tips fungerar lika bra på båten som på väg hem från simhallen.

Mysig tältbelysning

Skapa mysbelysning i ruffen genom att sätta din pannlampa i dry bagen och häng upp. I serierna TPU-V och TPU finns hängare på insidan av de mindre modellerna så att du enkelt kan hänga pannlampan i dem. Vår vattentäta Explore pannlampa är vår rekommendation att ha med i din packning, den är vattentät till IPX7.

Fyll din dry bag med luft så har du ett mjukt ryggstöd eller nackkudde när du ligger och lyssnar till väderprognosen på kvällen.