Spring mer
Upplev mer

Släpp vardagen och hitta ditt flow

Steg på asfalt. Mil på stigen. Benen hämtar kraft från andetaget. Du tittar på klockan, ökar tempot och släpper tankarna på allt annat än här och nu. Oavsett om du når toppen på berget, ytterdörren där hemma eller dagens etapp på flerdagarsäventyret så låter du löpningen vara din laddare. Du springer för att känna, leva och för närvaron som landar i varje steg.

Vi på Silva är precis som du. Vi springer för att blåsa ur energi och vi springer för att fylla på med mer. Vi springer för äventyret, upplevelsen, känslan och det där tidsmålet på nästa lopp. Vi springer för att vi älskar känslan. Att bli trött, lycklig och uppfylld. 

Upptäck hela Strive-familjen

Låt ditt flow hitta dig när du springer och din strive vara med dig i varje steg. Du har redan valt dina skor, satt ditt mål och vet vikten av bra energi. Bär din Strive Mountain Pack löparryggsäck med full rörelsefrihet, fylld med allt det du behöver för längre äventyr. Eller spring snabbt med Strive Ultra Light löparväst när varje gram är viktigt. Gör plats för morgonrundan med Strive Belt för nycklar, kort och något litet eller välj Strive Light Black löparväst när utseendet är lika viktigt som design och funktion.

Strive mountain pack

Ditt självklara sällskap på rolig och ibland riktigt lång äventyrslöpning där du vill få plats med det du behöver när du ska springa länge. Ska du vara ute i flera dagar? Inga problem. Välj mellan Strive Mountain Pack 17+3 liter eller Strive Mountain Pack 23+3 liter och få plats med ombyte, laddare, energi, säkerhetsutrustning och tunna tofflor till kvällen när du sprungit klart dagens etapp och laddar om inför morgondagen. Silvas smarta och utvecklade bärsystem, Silva Embrace System, är utvecklad för att hålla ryggsäcken bekvämt på plats trots många timmar och tung packning.

Strive Light Black

Spring snyggt och bekvämt med löparvästen Strive Light Black. Med en stilren design, smarta funktioner och full rörelsefrihet är det här en praktisk och snygg löpväst med plats för 5 eller 10 liter oavsett om du vill bli en snabbare löpare eller om du springer för hälsans skull. Strive Light Black har utvecklats i samarbete med ultralöpare för att säkerställa både känsla och funktionalitet. Löparvästen är tillverkad av material i 3D-mesh för att skapa optimal ventilation och fukttransport och har reflekterande detaljer, visselpipa och ett fäste för att knäppa på en säkerhetslampa på baksidan.

Strive Ultra Light

Jagar du gram och sekunder ska du välja Strive Ultra Light. Det här är vår allra mest slimmade löparväst som är lika högpresterande som de mål du siktar mot. Strive Ultra Light väger endast från 139 gram och rymmer precis det du behöver för att ta dig dit du vill. Löparvästen är tillverkad av mesh som andas och transporterar bort fukt och designen är gjord för enkel åtkomst till snabb energi så att du kan hålla fart i steget hela vägen till målsnöret.

Strive Belt

Morgonjogga med hemnyckel och mobilen nära till hans. Strive Belt är vårt enkla och smidiga löparbälte som en praktisk lösning för dig som springer kortare löpturer. Spring med tryggheten av att din mobil, dina nycklar, powerbars och kreditkorten ligger säkert i de slutna fickorna – du har dem alltid nära och i torrt förvar.

Vätskesystem

Strive-familjen har flera vätskelösningar som tar dig längre. Hydration Reservoir är en vätskeblåsa på 1 liter som passar till Strive Mountain Pack och Strive Light Black. Vätskeblåsan är isolerad och vätskan håller sig därför kall extra länge, och materialet är slitstarkt med ett självförslutande munstycke. Du kan även komplettera med smidiga Soft Flasks i 240 eller 500 ml volym – den minsta med 240 ml passar till och med i Strive Belt. Soft Flasksen har självförslutande kork som håller tätt även när du springer i kuperad terräng och storlekarna är anpassade för fickorna i Strive-serien.

Nya Strive-Familjen

Fler modeller. Fler användningsområden. Bättre passform.

Optimal passform

Bra passform är en av de viktigaste aspekterna när vi tar fram nya löparvästar. Därför kommer våra löparvästar och ryggsäckar i olika storlekar så att de ska passa just din kropp. Silva Embrace System är ett bärsystem som är utvecklat för att Strive Mountain Pack ska vara en skön löparryggsäck att springa med även när ryggsäcken är fullpackad. Med dubbla lager och sidovingar är passformen omslutande istället för att upplevas som skumpig. Vikten fördelas jämnt över dina axlar, rygg och midja så att väskan känns skön och smidig under längre löpturer.

Säker

Vi vill att du ska känna dig säker när du springer. Packa med förstärkningsplagg, vatten, energi och första hjälpen vid behov. Håll koll på utrustningslistan när du ska springa lopp och välj en löparväst där du får plats med det du behöver. Vi ser till att du syns med reflekterande detaljer, smarta fack för snabb åtkomst till din packning och andra funktioner som inbyggd visselpipa och fäste för säkerhetslampa, beroende på vilken modell av löparväst och löparryggsäck du behöver.

Uttänkt och utvecklad

Tack vare vårt team med Silva Friends som består av entusiastiska löpare och professionella atleter som gjort löpningen till sin huvudgren i livet får vi direkt input som vi tar hänsyn till när vi utvecklar våra löparvästar och löparryggsäckar. Resultatet är optimal passform för full rörelsefrihet, smarta fack och funktioner för snabb åtkomst till energi mitt i steget och materialval gjorda för att ventilation och fukttransport. Strive Light Black, den första medlemmen i Strive-familjen har utvecklats i samarbete med ultralöpare för att säkerställa både känsla och funktionalitet.

Guide

Packa för löpning

Oavsett om du springer terränglopp eller långa flerdagarsturer så hittar du din löparryggsäck från Silva.

Läs mer