Upptäck Strive-familjen

Hitta rätt löparväst, ryggsäck eller bälte för dig

VÅRA OLIKA MODELLER

Välj rätt löparväst, ryggsäck eller bälte utifrån vilken typ av löpning du ägnar dig åt.

Västar

STRIVE FLY VEST

Slimmad löparväst för snabba pass och lopp

Strive Fly Vest är vår mest avskalade och lättaste löparväst, designad för snabba pass och lopp. Det tunna materialet har optimal ventilation och god passform som skapar en tyngdlös känsla med en vikt på endast 113 g (XS). De lättillgängliga fickorna och remmarna gör att du kommer åt flaskor, energi, löparstavar, extraplagg och telefonen utan att behöva sakta ner farten. 

STRIVE 5 OCH 10 VEST

Mångsidiga löparvästar för långpass, lopp och pendellöpning

Strive 5 Vest är en pålitlig följeslagare under långpass och lopp, och Strive 10 Vest vid ännu längre distanser eller pendellöpning. Västarna är uppdaterade versioner av populära Strive Light Black, nu i ännu lättare material med förbättrad passform och stilren design. Packvolym på 5 respektive 10 liter fördelat över lättillgängliga fack och fickor gör att du får med dig vätska, energi och extraplagg. Västarna är gjorda i ett material som andas och har smarta funktioner som reflekterande ytor, visselpipa och fäste för löparstavar.

Ryggsäckar

STRIVE MOUNTAIN PACK

Löparryggsäck för fjällturer och pendellöpning

Ska du vara springa flera dagar i sträck i fjällmiljö? Låt löparryggsäcken Strive Mountain Pack göra dig sällskap. Välj mellan Strive Mountain Pack 17+3 liter eller Strive Mountain Pack 23+3 liter och få plats med ombyte, laddare, energi, säkerhetsutrustning och tunna tofflor till kvällen när du laddar om inför nästa etapp. Det smarta bärsystemet Silva Embrace System är utvecklat för att hålla ryggsäcken stadigt på plats och fördela vikten jämnt under många timmars löpning.

Bälten

STRIVE LOOP

Flexibelt löparbälte för korta pass

Strive Loop är ett flexibelt löparbälte under löppass där du inte vill bära med dig vätska. Bältet har meshfickor där du enkelt kommer åt gels och bars, en ficka med dragkedja för mobilen och nycklarna och en tubficka där du kan stoppa ner vindjackan. Det har god passform i fem storlekar och är tillverkad i ett lätt material som andas. 

STRIVE BELT

Lätt löparbälte för det allra nödvändigaste

Morgonjogga med hemnyckeln och telefonen nära till hands. Strive Belt är ett smidigt löparbälte som rymmer det allra nödvändigaste: telefonen, nycklarna, bars och gels. Bältet är elastiskt med vattentålig huvudficka, reflekterande detaljer och stort spänne. 

Tillbehör

STRIVE QUIVER

stavfodral att fästa i din Strive-löparväst

Det lätta stavfodralet Strive Quiver gör att du kan springa snabbt och bekvämt med löparstavarna fästa i din Strive-löparväst. Stavfodralet kan fästat över höger eller vänster axel och är gjort i ett slitstarkt och vädertåligt material med dräneringshål som leder ut vatten och smuts.

VÄTSKESYSTEM

Strive-familjen har flera vätskelösningar som tar dig längre

Hydration Reservoir är en vätskeblåsa på 1 liter som passar till Strive Mountain Pack och Strive 5 och 10. Vätskeblåsan är isolerad, vilket gör att vätskan håller sig kall extra länge, och materialet är slitstarkt med ett självtätande munstycke. Du kan även komplettera med smidiga Soft Flasks i 250 eller 500 ml volym med självtätande kork som håller tätt även när du springer i kuperad terräng. Soft Flask Straw 500 ml har ett justerbart sugrör som gör att du kan dricka ännu smidigare.

GUIDE

PACKA FÖR LÖPNING

När du ska ut och springa är det viktigt att packa lätt och rätt i ett bälte, en väst eller en ryggsäck med tillgång till allt du behöver, även när du är mitt i steget.

LÄS GUIDEN

Upptäck Strive-familjen

Hitta rätt löparväst, ryggsäck eller bälte för dig.

Packa för löpning

När du ska ut och springa är det viktigt att packa lätt och rätt i ett bälte, en väst eller en ryggsäck med tillgång till allt du behöver, även när du är mitt i steget.

Vår filosofi

Ryggsäckarna och västarna från Silva är designade för rörelse och äventyr