Flexibla multilampor

Våra mest dynamiska pannlampor

Våra multilampor är utvecklade för dig som älskar att vara ute hela året och som dessutom gör många olika aktiviteter. Pannlamporna är modulära, vilket innebär att de kan användas på olika sätt, med vårt starkaste ljus och allra mest kraftfulla batterier.

Cross Trail

Cross Trail är vår instegsserie med multilampor med ett ljus på 600 lumen vilket gör dessa lampor ideala för löpning, längdskidåkning, pendling och enklare stigcykling.

• 600 True lumen

• Modulär med flera tillbehör
• Vikt med batteri från: 163g
• Pris från: 1199 kr

Trail Speed

Trail Speed är den ultimata pannlamps-familjen för dig som söker en kraftfull men också en liten och smidig pannlampa. Den här serien är ett perfekt val för uthållighetssporter.

• 1200 True lumen
• Modulär med flera tillbehör
• Vikt med batteri från: 171g
• Pris från: 1699 kr

Exceed

Serien Exceed innehåller våra mest kraftfulla pannlampor med mest ljus. Det här är lampan du behöver i krävande förhållanden med mycket fart: utförsåkning, cykling och nattorientering.

• 2000 True lumen (Boost 2300 lm)
• Modulär med flera tillbehör
• Vikt med batteri från: 258g
• Pris från: 2499 kr

När du kräver mer flexibilitet

Multilamporna är gjorda för flexibel användning och oavsett modell så kan du fästa dem på olika sätt. Du kan till exempel enkelt kan flytta lampan från pannbandet och istället fästa den på cykelstyret, hjälmen eller din löparväst.

Tack vare förlängningssladden så kan du ha batteriet på cykelramen eller i din ficka. När det är kallt ute så förlänger du batteritiden om du förvarar det på ett varmt ställe.

Silva Flow Light

Vår smarta ljusteknik Silva Flow Light finns i alla multilampor. Den optimerar ljuset ännu ett steg och anpassar ljusbilden till din aktivitet.

Genom att vinkla ljuset neråt får du en bredare ljusbild som är anpassad för långsammare aktiviteter. När du istället vinklar pannlampan framåt/uppåt når ljuset längre och ger dig en perfekt ljusbild för aktiviteter i högt tempo.

Silva Intelligent Light

Silva Intelligent Light finns i alla våra pannlampor och är en teknologi som optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus som lyser långt och vidvinkelljus som lyser upp nära dig.

Detta resulterar i mindre huvudrörelser och en tydlig bild av eventuella hinder både på kort och långt avstånd, vilket ger bättre balans och större trygghet och hjälper dig att maxa farten och prestera bättre.

Släpp lös din spontanitet

Oavsett vilken serie eller modell av pannlampa du väljer så kommer våra multilampor att ge dig alla möjligheter att vara spontan.

Cross Trail

Cross Trail ger dig mycket pannlampa för pengarna. Med en tydlig ljusbild på 600 lumen och fästen för både hjälm och cykelstyre så är du snabbt redo att ge dig iväg.

Mer än bara löpning

Kom längre med Cross Trail

Cross Trail är en serie pannlampor med låg vikt och som därför är bekväma för dig som tycker om att springa, cykla och åka längdskidor. Serien består av två modeller som båda har likadana lamphus och egenskaper, det som skiljer dem åt är batteriet och vilka tillbehör som ingår.

Cross Trail 7R
Cross Trail 7R är ett bra val av pannlampa för löpare som vill ha en lampa som funka för allt. R står för Run och med denna modell får du en kompakt och flexibel Cross Trail pannlampa med ett lättviktsbatteri på 2 Ah. Batteriet väger bara 85 gram men ger dig en bra brinntid för din dagliga löprunda. Cross Trail 7R inkluderar två accessoarer; en batterihållare för pannbandet och en kabelhållare som håller ordning på förlängningssladden.

Cross Trail 7XT
Cross Trail 7XT är för outdoorentusiaster som älskar att vara utomhus hela året. Pannlampan kommer med ett smidig men ändå kraftfullt 3.5 Ah batteri och sex tillbehör som ger möjlighet att använda pannlampan till fler aktiviteter på ett bekvämt sätt. Kombinationen av riktigt bra brinntid och flexibla fästmöjligheter gör att detta är en idealisk pannlampa för löpning, längdskidåkning, cykling och teknisk vandring.

Trail Speed

Trail Speed är en kraftfull serie pannlampor som håller låg vikt. Med 1200 lumen och en perfekt viktfördelning så är detta ett utmärkt val för dig som vill träna dedikerat även när det är mörkt ute.

Idrottarens val

Lätt och kraftfull

Trail Speed är en kraftfull serie pannlampor som håller låg vikt. Det är ett utmärkt val för idrottare som vill ha mycket ljus och minsta möjliga vikt. I Trail Speed-familjen finns tre modeller: alla med likadant lamphuvud men med olika batterier och tillbehör.

Trail Speed 5R
Trail Speed 5R har ett lätt och smidigt 2.0 Ah batteri. R står för Run och detta är den ultimata pannlampan för dig som löpare där varje gram är viktigt. Batteriet placeras i batterihållaren på pannbandet och tillsammans med pannlampan är vikten bara 171 gram. Med Trail Speed R ingår två tillbehör; batterihållaren till pannbandet och en kabelhållare.

Trail Speed 5X
Trail Speed 5X har ett smidigt och uppladdningsbart 3.5 Ah batteri som är en perfekt avvägning mellan tillräcklig batteritid för långa träningspass och låg vikt. Denna modell kommer med fyra tillbehör som gör Trail Speed 5X till en bekväm pannlampa och fyra fästen så att du kan ha lampan på din hjälm eller pannband. Alla möjligheter gör Trail Speed 5X till det perfekta valet när du vill springa en snabb morgonrunda men samtidigt också ta med den på mer krävande äventyr.

Trail Speed 5XT
Trail Speed 5XT inkluderar ett kraftfullt 7.0 Ah-batteri som räcker för riktigt långa träningspass och äventyr. Denna modell har också sju tillbehör som gör Trail Speed 5XT till en extra bekväm pannlampa och fyra fästen för att kunna sätta pannlampan på din cykel, hjälm eller pannband. Den här pannlampan är det ultimata valet om du vill utmana dig på stigcykeln, gå toppturer eller ägna dig åt långa träningspass i krävande terräng.

Exceed

Exceed är våra mest kraftfulla pannlampor med mest ljus. Det här är pannlampan för krävande förhållanden med mycket fart: utförsåkning, cykling och nattorientering.Den ultimata pannlampan

När farten är allt

Om du älskar fart och känslan av att balanserar på gränsen till att tappa kontrollen så är Exceed-serien ditt bästa val av pannlampa. Med Exceed får du en tillräckligt lätt lampa för sporter som stigcykling och skidåkning samtidigt som den är så pass kraftfull att den inte bara kommer hänga med dig utan till och med gör dig snabbare. I Exceed-serien finns tre olika modeller: alla med likadant lamphuvud men med olika batterier och tillbehör.

Exceed 4R
Exceed 4R är den mest kraftfulla lampan från Silva med ett 3.5 Ah batteri som är lätt och smidigt. Denna pannlampa är ett perfekt val för löpning eller snabb nattorientering i tekniskt krävande terräng. Exceed 4R har 2000 lumen och inkluderar två accessoarer. Tillsammans med batteriet väger pannlampan bara 258 gram.

Exceed 4X
Exceed 4X är en kraftfull kombination av mycket ljus och lång batteritid. Det lätta 7.0 Ah-batteriet möjliggör för fartfyllda aktiviteter i krävande terräng, långdistanspass på stig eller nattorientering i krävande terräng. Det här är en tålig lampa som väger 364 gram inklusive batteri. Exceed 4X inkluderar även fem accessoarer som gör lampan både bekväm och möjlig att använda på flera olika sätt.

Exceed 4XT
Exceed 4XT är den mest kraftfulla lampan från Silva, både när det kommer till ljusstyrka och batteriets brinntid. Denna modell har ett 10.5 Ah batteri för omfattande brinntid och inkluderar fem tillbehör för ökad komfort och olika möjligheter att använda lampan. Dessutom ingår ett nyutvecklat, robust och stabilt fäste för ditt cykelstyre. Kombinationen av många tillbehör och det kraftfulla batteriet gör denna pannlampa till ett perfekt val för stigcykling, skidåkning och längre träningspass i krävande terräng och väder.

Batterier och Accessoarer

Alla multilampor har samma kontakt för laddning – Silvas rektangulära plugg. Det ger dig obegränsad frihet att kombinera din multilampa med olika batterier utifrån den aktivitet eller det äventyr du planerar för. Vi rekommenderar batteriladdaren till pannlampan så att du kan ladda din lampa upp till fyra gånger snabbare jämfört med en standard USB. Den smarta USB-laddaren gör att du också kan använda ditt pannlampsbatteri som en powerbank.